Forum Roaring in the Dark Strona Główna
POMOC SzukajFAQ Zaloguj
koncert D w Polsce
Idź do strony 1, 2  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Roaring in the Dark Strona Główna » offtopic Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
koncert D w Polsce

Czy poszedłbyś na koncert jeśli bilet kosztowałby 70zł lub więcej?
tak
100%
 100%  [ 12 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 12

Autor Wiadomość
GrayLady23
cerber

Post koncert D w Polsce Odpowiedz z cytatem
na osobista prosbe melmo zamieszczam tu wazne informacje: Very Happy

Jest możliwość by w Polsce w lipcu w Poznaniu zagrał zespół D (http://www.d-gcr.com/). Niestety ze względu na wysokie koszty organizacji koncertu bilety nie kosztowałyby mniej niż 60 zł, ponadto na koncercie musiałoby być conajmniej 400 osób. W związku z tym chciałabym zapytać o opinie: czy jest się w stanie zapłacić tyle za koncert, czy mogę liczyć na pomoc w promocji, itp. Zaznaczam, że ze względu na zbyt duże straty finansowe jest to ostatni koncert robiony przez Ukiyo-e dużego zespołu na miarę Plastic Tree, Dio czy właśnie D, tzn. jeśli koncert by się odbył ale nie byłoby odpowiedniej ilości ludzi. Jeśli koncert okazałby się sukcesem, Ukiyo-e mogłoby zapraszać do Polski inne gwiazdy. Chcę jeszcze dodac, że ta propozycja jest dużą szansą którą otrzymaliśmy po udanym koncercie Plastic Tree - polska publiczność nareszcie została zauważona jako pełnoprawny partner. Jeśli zaprzepaści się tę szansę, drugiej już nie będzie. Ukiyo-e wciąż będzie od czasu do czasu robić koncerty, ale poprzestaniemy tylko na małych niezależnych zespołach. Bilety byłyby dostępne tylko w przedsprzedaży, tzn. nie byłyby dostępne w klubie w dniu koncertu, nie liczac jakichś 15 biletów dla osób które byłyby na koncercie "z przypadku".

Oczekuję na opinie i bardzo proszę o rozpowszechnienie ankiety.
Pon Lut 23, 2009 00:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pon Lut 23, 2009 00:29
Nazgul
exmortis

Post Odpowiedz z cytatem
D?! W Polsce?! OCZYWIŚCIE, że kwota powyżej 70 zł nie robi mi różnicy, biorąc pod uwage fakt, że.... że.... że to D ^_____^

Oddaje swoje ręce do pomocy!

Pon Lut 23, 2009 01:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
GrayLady23
cerber

Post Odpowiedz z cytatem
i to w poznaniu!!! Wink wiec przynajmniej my zaoszczedzimy na biletach pkp. Smile
Pon Lut 23, 2009 01:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
DieZu
exmortis

Post Odpowiedz z cytatem
ja się podpisuję pod powyższym Nazgulem obiema rękami i obie też do pomocy oddaję!

D! Loff!
*poszła promować muzykę D gdzie się da, coby więcej ludzi wiedziało co to*

Pon Lut 23, 2009 01:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger
nyahiru

Post Odpowiedz z cytatem
Łe kurczę, jak na w Poznaniu to na 99 % idę, na razie jestem w trakcie zapoznawania się z ich twórczą, ale wesprzeć fandom zawsze można ^^
Pon Lut 23, 2009 10:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Riel
cerber

Post Odpowiedz z cytatem
a poszłabym *^^*

Pon Lut 23, 2009 18:05 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
GrayLady23
cerber

Post Odpowiedz z cytatem
maly dopisek do glownej informacji:

Btw, zapomniałam dodać że jak na dzisiaj to pytanie jest czysto orientacyjne, tzn. muszę wiedzieć czy jest sens zawracać głowę organizatorowi trasy która też na razie jest tylko w planach, nic potwierdzonego. Innymi słowy tour manager robi research czy w ogóle jest warto robic trasę. W przypadku ewentualnego koncertu w Polsce deadline na wpłaty pieniędzy byłby do 1 czerwca.
Pon Lut 23, 2009 19:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rhunaya

Post Odpowiedz z cytatem
ide!
btw GrayLady - kocham twoj awatar ^^ to z koncertu, nie? masz moze wiecej takich zdjec?? podzielisz sie??
Wto Lut 24, 2009 08:39 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
GrayLady23
cerber

Post Odpowiedz z cytatem
wyjdzie offtop jak diabli ale to bedzie odpowiedz na powyzsze pytanko:
tak, to fotka z jakiegos koncertu. nie mam pojecia z jakiego i skad. znalazlam w necie. czy sie podziele? zastanowie sie nad tym. Wink poza tym zawsze mozesz wpisac w wyszukiwarke nazwe zespolu i poszukac troche. Razz

@down:
niestety, nie robilam zadnych fotek podczas koncertu Gothiki w poznaniu. a andro na wielu innych wystepach ma podobne ubranko. i naprawde nie mam pojecia skad jest to z mojego awka.

Ostatnio zmieniony przez GrayLady23 dnia Sro Lut 25, 2009 00:39, w całości zmieniany 1 raz
Wto Lut 24, 2009 23:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rhunaya

Post Odpowiedz z cytatem
oł jeah :/ wilekie dzieki :/ normalnie sama bym na to nie wpadla :/
zreszta moze rzeczywiscie wyrazilam sie nieprecyzyjnie... pytalam czy to zdjecie zrobilas moze na koncercie ktory Gothika jakis czas temu doala w poznaniu w blue-nocie, bo wtedy Andro byl tak wlasnie ubrany i umalowany, a ja nie mialam aparatu. no ale rozumiem ze nie.
Sro Lut 25, 2009 00:06 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kodo

Post Odpowiedz z cytatem
PODPISUJE SIE WSZYSTKIM CO MAM !!!!!! NA D ZAWSZE!

Sro Lut 25, 2009 00:16 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Maiyko

Post Odpowiedz z cytatem
Deklaruję wszelką pomoc, jeśli byłaby takowa potrzebna i wyrażam swoją chęć do uczestnictwa w tym koncercie i podpisuję się pod ankietą wszystkim co mam, łącznie z moim demonim ogonkiem ^^
Sro Lut 25, 2009 21:26 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
kuroi_hitsuji

Post Odpowiedz z cytatem
I ja bym się wybrała Smile A jeśli mogę jakoś pomóc, to tylko powiedz co mam robić, a zrobię to z przyjemnością Smile

Sro Lut 25, 2009 22:37 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kazuhiro

Post Odpowiedz z cytatem
deklaruję dwie osoby, siebie i brata..
takiej okazji nie przepuścimy...

aż trudno mi sobie to wyobrazić..
nadal nie mogę to uwierzyć...

ludzie dajcie sobie szanse !!

Sro Lut 25, 2009 22:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Nazgul
exmortis

Post Odpowiedz z cytatem
Powiedz to ludziom, którzy chorobliwie twierdzą że D, to geje w damskich fatałaszkach, a genialną muzykę najchętniej zamieniliby na jakiś bałamuciarski zespół z openingów/endingów -_-

400 osób to całkiem sporo - rozmnażajmy się Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Sro Lut 25, 2009 22:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Reklama

Sro Lut 25, 2009 22:50
Odpowiedz do tematu    Forum Roaring in the Dark Strona Główna » offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: