| Czy poszedłbyś na koncert jeśli bilet kosztowałby 70zł lub więcej? |
| tak |
|
100% |
[ 12 ] |
| nie |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 12 |
|
| Autor |
Wiadomość |
GrayLady23
cerber
|
koncert D w Polsce |
|
na osobista prosbe melmo zamieszczam tu wazne informacje:
Jest możliwość by w Polsce w lipcu w Poznaniu zagrał zespół D (http://www.d-gcr.com/). Niestety ze względu na wysokie koszty organizacji koncertu bilety nie kosztowałyby mniej niż 60 zł, ponadto na koncercie musiałoby być conajmniej 400 osób. W związku z tym chciałabym zapytać o opinie: czy jest się w stanie zapłacić tyle za koncert, czy mogę liczyć na pomoc w promocji, itp. Zaznaczam, że ze względu na zbyt duże straty finansowe jest to ostatni koncert robiony przez Ukiyo-e dużego zespołu na miarę Plastic Tree, Dio czy właśnie D, tzn. jeśli koncert by się odbył ale nie byłoby odpowiedniej ilości ludzi. Jeśli koncert okazałby się sukcesem, Ukiyo-e mogłoby zapraszać do Polski inne gwiazdy. Chcę jeszcze dodac, że ta propozycja jest dużą szansą którą otrzymaliśmy po udanym koncercie Plastic Tree - polska publiczność nareszcie została zauważona jako pełnoprawny partner. Jeśli zaprzepaści się tę szansę, drugiej już nie będzie. Ukiyo-e wciąż będzie od czasu do czasu robić koncerty, ale poprzestaniemy tylko na małych niezależnych zespołach. Bilety byłyby dostępne tylko w przedsprzedaży, tzn. nie byłyby dostępne w klubie w dniu koncertu, nie liczac jakichś 15 biletów dla osób które byłyby na koncercie "z przypadku".
Oczekuję na opinie i bardzo proszę o rozpowszechnienie ankiety.
|
|
| Pon Lut 23, 2009 00:29 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pon Lut 23, 2009 00:29 |
|
 |
Nazgul
exmortis

|
|
|
D?! W Polsce?! OCZYWIŚCIE, że kwota powyżej 70 zł nie robi mi różnicy, biorąc pod uwage fakt, że.... że.... że to D ^_____^
Oddaje swoje ręce do pomocy!
| Pon Lut 23, 2009 01:07 |
|
 |
GrayLady23
cerber
|
|
|
i to w poznaniu!!! wiec przynajmniej my zaoszczedzimy na biletach pkp. 
|
|
| Pon Lut 23, 2009 01:08 |
|
 |
DieZu
exmortis

Dołączył: 12 Gru 2007 Posty: 139 Skąd: DIR EN GREY Polish Street Team |
|
|
|
ja się podpisuję pod powyższym Nazgulem obiema rękami i obie też do pomocy oddaję!
D! Loff!
*poszła promować muzykę D gdzie się da, coby więcej ludzi wiedziało co to*
_________________ 生きるという名の証を・・・
 |
|
| Pon Lut 23, 2009 01:09 |
|
 |
nyahiru

|
|
|
|
Łe kurczę, jak na w Poznaniu to na 99 % idę, na razie jestem w trakcie zapoznawania się z ich twórczą, ale wesprzeć fandom zawsze można ^^
|
|
| Pon Lut 23, 2009 10:09 |
|
 |
Riel
cerber

|
|
|
a poszłabym *^^*
_________________ sore sae kizukarenai hou ga kowai... |
|
| Pon Lut 23, 2009 18:05 |
|
 |
GrayLady23
cerber
|
|
|
maly dopisek do glownej informacji:
Btw, zapomniałam dodać że jak na dzisiaj to pytanie jest czysto orientacyjne, tzn. muszę wiedzieć czy jest sens zawracać głowę organizatorowi trasy która też na razie jest tylko w planach, nic potwierdzonego. Innymi słowy tour manager robi research czy w ogóle jest warto robic trasę. W przypadku ewentualnego koncertu w Polsce deadline na wpłaty pieniędzy byłby do 1 czerwca.
|
|
| Pon Lut 23, 2009 19:29 |
|
 |
Rhunaya

|
|
|
ide!
btw GrayLady - kocham twoj awatar ^^ to z koncertu, nie? masz moze wiecej takich zdjec?? podzielisz sie??
|
|
| Wto Lut 24, 2009 08:39 |
|
 |
GrayLady23
cerber
|
|
|
wyjdzie offtop jak diabli ale to bedzie odpowiedz na powyzsze pytanko:
tak, to fotka z jakiegos koncertu. nie mam pojecia z jakiego i skad. znalazlam w necie. czy sie podziele? zastanowie sie nad tym. poza tym zawsze mozesz wpisac w wyszukiwarke nazwe zespolu i poszukac troche.
@down:
niestety, nie robilam zadnych fotek podczas koncertu Gothiki w poznaniu. a andro na wielu innych wystepach ma podobne ubranko. i naprawde nie mam pojecia skad jest to z mojego awka.
Ostatnio zmieniony przez GrayLady23 dnia Sro Lut 25, 2009 00:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Wto Lut 24, 2009 23:46 |
|
 |
Rhunaya

|
|
|
oł jeah :/ wilekie dzieki :/ normalnie sama bym na to nie wpadla :/
zreszta moze rzeczywiscie wyrazilam sie nieprecyzyjnie... pytalam czy to zdjecie zrobilas moze na koncercie ktory Gothika jakis czas temu doala w poznaniu w blue-nocie, bo wtedy Andro byl tak wlasnie ubrany i umalowany, a ja nie mialam aparatu. no ale rozumiem ze nie.
|
|
| Sro Lut 25, 2009 00:06 |
|
 |
Kodo

|
|
|
PODPISUJE SIE WSZYSTKIM CO MAM !!!!!! NA D ZAWSZE!
_________________ + First The Man Takes A Drink, Then The Drink Takes A Drink, Then The Drink Takes The Man + |
|
| Sro Lut 25, 2009 00:16 |
|
 |
Maiyko

Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 22 Skąd: Wągrowiec vel Szataniewo |
|
|
|
Deklaruję wszelką pomoc, jeśli byłaby takowa potrzebna i wyrażam swoją chęć do uczestnictwa w tym koncercie i podpisuję się pod ankietą wszystkim co mam, łącznie z moim demonim ogonkiem ^^
|
|
| Sro Lut 25, 2009 21:26 |
|
 |
kuroi_hitsuji
|
|
|
I ja bym się wybrała A jeśli mogę jakoś pomóc, to tylko powiedz co mam robić, a zrobię to z przyjemnością 
_________________ "sami tworzymy swoją rzeczywistość" |
|
| Sro Lut 25, 2009 22:37 |
|
 |
Kazuhiro

|
|
|
deklaruję dwie osoby, siebie i brata..
takiej okazji nie przepuścimy...
aż trudno mi sobie to wyobrazić..
nadal nie mogę to uwierzyć...
ludzie dajcie sobie szanse !!
_________________ what is the truth? |
|
| Sro Lut 25, 2009 22:40 |
|
 |
Nazgul
exmortis

|
|
|
Powiedz to ludziom, którzy chorobliwie twierdzą że D, to geje w damskich fatałaszkach, a genialną muzykę najchętniej zamieniliby na jakiś bałamuciarski zespół z openingów/endingów -_-
400 osób to całkiem sporo - rozmnażajmy się         
| Sro Lut 25, 2009 22:50 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sro Lut 25, 2009 22:50 |
|
 |
|