Forum Roaring in the Dark Strona Główna
POMOC SzukajFAQ Zaloguj
chcemy zrobic taki mały :prezent" dla meeva ^^
Idź do strony 1, 2  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Roaring in the Dark Strona Główna » offtopic Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
chcemy zrobic taki mały :prezent" dla meeva ^^
Autor Wiadomość
KyoRu

Post chcemy zrobic taki mały :prezent" dla meeva ^^ Odpowiedz z cytatem
ja i moje seme jedziemy na meeva do berlina!! yey!! robimy transparent (jeszcze nie wiemy co na nim bedzie ale by the way xD). tak se pomyslałam ze jak ktos chce byc na nim wspomniany to niech sie zgłosi xD to go tam ze tak ujme umieścimy. Ten transparent bedzie dla niego. jak nie uda nam sie wreczyc go osobiscie Miyavcowi to sie jakos to wyśle do niego.. (A własciwie do PSC ale on i tak to dostanie xDxD). Może jak zobaczy ze ma tu fanów to kiedys o nas pomysli jak bedzie kolejna trasa?? (yey marzenia sa wspaniałe xD)

nevermind....

(Po 22.czerwca moze byc skasowany ten temat xd)

Pią Maj 30, 2008 13:12 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Maj 30, 2008 13:12
Maiyko

Post Odpowiedz z cytatem
To ja, seme xD Normalnie na Ritd wejde z wielkim napisem "Zbieram podpisy dla Meeva" xD
Sro Cze 04, 2008 21:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
GrayLady23
cerber

Post Odpowiedz z cytatem
jak dla mnie sama idea jest totalnie bez sensu. meev moze i dostanie to cos do raczek ale co z tego. dla niego moze to i bedzie mile ale kasy na tym nie zarobi. czemu? a kto zorganizuje jego koncert w naszym kraju? i ile osob na niego przyjedzie? jestem pewna, ze gdyby ten cud sie zdarzyl to ludzie by zaczeli narzekac, ze nie to miasto, ze maja za daleko, ze akurat mature pisza, albo, ze bilety za drogie, albo ze termin nie pasuje...itp. brednie.

meev (za ktorego muza nie przepadam i uwazam, ze jest fatalna jak i beznadziejna) jest gwiazda wiekszego kalibru i smiem twierdzic, ze koncert dla 500 osob bylby dla niego za maly. sorki, dziewczynki, ale to nie ta liga. nasz kraj jak i fandom (fandom??? istnieje cos takiego?) jest biedny oraz kompletnie zamkniety na tego rodzaju muze. moze znajdzie sie z 50 sikajacych na punkcie jego ladnej buzi (a fuuuuu...) malolatek i to wszystko.

zaraz ktos wyskoczy, ze przeciez koncertuja u nas japonskie zespoly. tak, owszem. byl dir en grey ale w ramach poteznego (hmmm) fesiwalu, ktory ma swoja wyrobiona marke i byli sponsorzy, ktorzy kasa na to sypneli. inne? gothika, blood, gram maria, rice, ...wiecej nie pamietam, zaluje... przyjezdzaja, ale na to tez jest potrzebna kasa oraz ludzie, ktorzy przyjda na koncert. moze nie az tak wiekla jak w przypadku dirow byla, ale i tak ktos musial im za to zaplacic.

ech... niewazne. zamykam sie, bo jeszcze napisze ciut za duzo i ktos sie poczuje wielce obrazony. Very Happy
Sro Cze 04, 2008 22:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
DieZu
exmortis

Post Odpowiedz z cytatem
oh, widzę że doświadczenia z Dio robią swojeXD
ale Gray, nie zabijaj pomysłu swym pesymizmem! mi się tam podoba sama idee, bo nie ma mowy, że teraz zaraz Meev w Polsce, i że na pewno tylko zobaczy transparent to zaraz przyjedzie itd.
Pomysł jest, żeby dać mu do zrozumienia, że w ogóle taki kraj jako Polska istniej i że tu też ma swoich fanów^^ niech chłopak wie:)

jak dla mnie to on na tyle jest postrzelony, że gotów i do Popoloando przyjechać XD choć by tylko pozwiedzać i potem jakiś piękny photobookecik wydać Wink

to by dopiero był LOL, bierzesz taki photobooket a tam fota Meeve przy poznańskim pręgierzu XD

so... Let's get the party started! ja się tam mogę podpisać, do Meeva mam sentyment Wink
Sro Cze 04, 2008 22:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger
KyoRu

Post Odpowiedz z cytatem
Maiyko napisał:
To ja, seme xD Normalnie na Ritd wejde z wielkim napisem "Zbieram podpisy dla Meeva" xD

a może my ten transparent co zrobimy weźmiemy na impre i chociasz troche osób bedzie mogła własno recznie sie "podpisac"

GrayLady23 napisał:
jak dla mnie sama idea jest totalnie bez sensu. meev moze i dostanie to cos do raczek ale co z tego. dla niego moze to i bedzie mile ale kasy na tym nie zarobi. czemu? a kto zorganizuje jego koncert w naszym kraju? i ile osob na niego przyjedzie? jestem pewna, ze gdyby ten cud sie zdarzyl to ludzie by zaczeli narzekac, ze nie to miasto, ze maja za daleko, ze akurat mature pisza, albo, ze bilety za drogie, albo ze termin nie pasuje...itp. brednie.

meev (za ktorego muza nie przepadam i uwazam, ze jest fatalna jak i beznadziejna) jest gwiazda wiekszego kalibru i smiem twierdzic, ze koncert dla 500 osob bylby dla niego za maly. sorki, dziewczynki, ale to nie ta liga. nasz kraj jak i fandom (fandom??? istnieje cos takiego?) jest biedny oraz kompletnie zamkniety na tego rodzaju muze. moze znajdzie sie z 50 sikajacych na punkcie jego ladnej buzi (a fuuuuu...) malolatek i to wszystko.

zaraz ktos wyskoczy, ze przeciez koncertuja u nas japonskie zespoly. tak, owszem. byl dir en grey ale w ramach poteznego (hmmm) fesiwalu, ktory ma swoja wyrobiona marke i byli sponsorzy, ktorzy kasa na to sypneli. inne? gothika, blood, gram maria, rice, ...wiecej nie pamietam, zaluje... przyjezdzaja, ale na to tez jest potrzebna kasa oraz ludzie, ktorzy przyjda na koncert. moze nie az tak wiekla jak w przypadku dirow byla, ale i tak ktos musial im za to zaplacic.

ech... niewazne. zamykam sie, bo jeszcze napisze ciut za duzo i ktos sie poczuje wielce obrazony. Very Happy

ja o tym wiem,! tu nie chodzi oto zeby zaraz przy nastepnej trasie przyjechał 9zreszta przy tej trasie dodalał kraje do trasy wiec jakby sie sprezyc i wyslać pare listow to MOZE by onas POMYSLAŁ). chodzi o sam prezent. Tak żeby wiedział, ze ma tu fanów. No i ze ci fani go cenią.
Słuchaj troche sie wznurzyłam jak to przezcytalam ale ja naprawde szanuje to, że za nim nie przepadasz. tez mam pare takich artystów (np. Gackt czy z nie japonskich J.Lo--o bleeee). Mnie tam meev strasznie rozbawia.

Czw Cze 05, 2008 08:37 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
cont

Post Odpowiedz z cytatem
to jeszcze aktualne ? ;D
Pon Cze 16, 2008 09:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KyoRu

Post Odpowiedz z cytatem
cont napisał:
to jeszcze aktualne ? ;D

aż do piatku 21.06.

koncert jest 22.06^^

Pon Cze 16, 2008 21:04 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Maiyko

Post Odpowiedz z cytatem
KyoRu napisał:
cont napisał:
to jeszcze aktualne ? ;D

aż do piatku 21.06.

Chyba soboty, kochanie Wink
Wto Cze 17, 2008 23:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
KyoRu

Post Odpowiedz z cytatem
Maiyko napisał:
KyoRu napisał:
cont napisał:
to jeszcze aktualne ? ;D

aż do piatku 21.06.

Chyba soboty, kochanie Wink

aaaaaa.... Błąd ><my>< *wali sie reka Kyo siedzacego obok po głowie*

Sro Cze 18, 2008 08:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
cont

Post Odpowiedz z cytatem
Mnie się wydawało, czy Myv odrzucił z powrotem ten transparent ?
Pon Cze 23, 2008 18:16 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
DieZu
exmortis

Post Odpowiedz z cytatem
oj, to Wy to już po tym koncercie jesteście? i jak było? pisać coś , pisać! bo po zasypiamy tuuu.... *byle do 28 czerwca, bo potem znikam i dwa miechy kompa oglądać nie będę :/*

Wto Cze 24, 2008 00:01 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger
KyoRu

Post Odpowiedz z cytatem
cont napisał:
Mnie się wydawało, czy Myv odrzucił z powrotem ten transparent ?

nie strasz mnie!!! OO Nie wiem! nie widziałam Oo rzucilam mu go jak przebiegał kolo barierek (wraz z jakims gosciem z zespołu). Nie zauwazyłam czy ktos to wzioł ale chyba teb drugi,przynajmniej tak powiedziała Maiyako xD

wyslałam mu fanmaila w którym napomknelam o tym transparencie wiec sie okarze.. jesli odpisze xD

DieZu kochanie. Pusze własnie relacja na lj ( www.kyoru-desu.livejournal.com ) ^^ zaraz beda.

Wto Cze 24, 2008 10:56 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
cont

Post Odpowiedz z cytatem
Kurde, nie wiem. O_O
Widziałam tylko, jak coś białego leciało na
scenę, Myv stał wtedy przy mikrofonie chyba oO
Zobaczył "to", uśmiechnął się i odrzucił ! .___."

(A link do bloga nie działa. u_u)
Czw Cze 26, 2008 15:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KyoRu

Post Odpowiedz z cytatem
a to była taka maskotka małaxD

wiecie co? zrobiłam błąd w "Ai" xD zapomniałam o trzech małych kreskach...masakra....

dobra to napisze tutaj:

-Rano-
Obudziłam sie o 4. ale pospalam jeszcze godzine a od 5 juz nie mogłam. taka podnieta ze strach xD No to czekalam na moje kochane Seme a brzuch bolal mnie coarz bardziej xD.

Wkońcu przyjechała i o 10.30-11.00 wyjechaliśmy.

-Droga-
jechac tak daleko w samochodzie bez klimatyzacji i jescze w miejscu gdzie słońce daje jak oszalałe= masakra.! bylo strasznie duszno... um >< ale szybko dotarliśmy. Chcielismy zrobic postuj przed granica a tu psikus nie ma miejsca xD ale zrobilismy go juz w niemczech. uch powietrze!!

Właczylismy "Dżipiesa" o o głosie Krzysztofa H. i jedziemy..(za 100m trzymaj sie prawego pasa xD)

-Berlin-
Jak tu kolorowo! i mroczno zarazaem! O i skosny siedzi (uh so kawaii!). Odrazu znalały sie osoby z Polski i podpisów na transparencie przybyło^^ (pozdrowienia dla Nyappy i Kittyeth) Szkoda, że Kittyeth i jej znajomi zostawili swoje bilety w samochodzie ;( taka szkoda ;(
Była straszna duchota a ostatnie dwie godziny strasznie sie dłużyły! A jaki był ścisk gdy stalismy przy wyjściu! a jak zaczeli pchać gdy otworzyli te drzwi Oo Masakra!

-Koncert-
fajna sala nawet mi sie podobała. I czekamy..ach nie najpier poszłysmy do WC xD I tak se teraz mysle ze jak niemki siedzialy na ziemi przed barierkami trzeba było odrazu nachama miedzy nimi przejść Oo

Byłysmy w 10 rzedzie czy jakos tak.... czekajac dotarlysmy do 5. I wyszło na to ze byłysmy w 3. ja dostałam sie nawet do 2 i wtedy rzuciłam transparent (mYV przebiegał przed barierkami)

Zrobiło mi sie w penym momecie niedobrze dlatego musieli mnie z tamtad wyciagnąć. Posiedziałam chwile z boku (sanitariusz był chyba jakiś nie dorobiony..;/ mowie do niego "Water" "I want water" a ten "What?What?" ==') Potem stałam z boku ale nie bylo źle. nawet lepiej! Miałam miejsce do skakania a Miyavi podchodził czesto do tych zboku.

a tak to Koncert był niesamowity (pomijajac dwie niemki które strasznie sie pchały i przez nie teraz mam siniaka na nodze i bola mnie rzebra :/)

leciała moja piosenka!! "Freadom Frighters"! (chyba nieco skrócona ale jednak xD). A najlepiej było jak leciało "Are you ready to Rock" (chyba przez 10 mina bo i dłuzej Oo) To POGO! xD ( fajnie było co? Nyappy^^) Musiałam iśc w miedzy czasie po wode (dawali wode Oo nie to co w katowicach niechcieli nam dac-baki jedne) oprócz picia tej wody polałam sobie nią głowe uch ^^ było suuuuuper! (jak ktos widział jak tancze na RitD to umie juz sobie wyobrazic mnie i "are you ready to rock" xD)

Miyavi dwa razy sie przebierał^^ Jakie były emocje jak zobaczylismy z boku sceny japoński parasol i TEN Strój i TEN wachlarz i TĄ Gitare! jaki on jest piekny! Cudo! A jaki smieszny xD Najbardziej podobał mi sie odtatni strój. Te obcisłe spodnie OO (mrrrauuu..i slinka) i machanie tyłeczkiem OO (Mrrrrrauu i więcej slinki).

Widzeliście na youtube taki filmik jak Miyavi gra na gitarze a do jego dzwieków taki jeden stepuje? było to na koncercie^^ I to jest suuuper! ?Były przesmieszne momety. np. jak ktos rzucił mu mała maskoteczke on ja złapał pocałował i odrzucił do tyłu ruchem "Afe!". Albo jak spiewał "Funky Monky..." i nagle "HRRRAAAAA" xD?

Miał w swojej kapeli takiego słodziaśnego DJ'a ! uch pasował by na uke xD Własnie takich japonczyków lubie, mały słodki boy^^ (hm.... Kyo? xD)
Oprócz tego że: rozpychajace sie niemki, straszny zaduch, scisk i brak powietrza Było przefajnie i niesamowicie.

Czw Cze 26, 2008 17:59 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
cont

Post Odpowiedz z cytatem
Te Niemki były jakieś niedowalone ==
Albo darły mordy zaraz nad uchem, albo miotały włosami,
albo taranowały łokciami na wszystkie strony świata. ==

Pocieszyłaś mnie z tym transparentem, uh. _^_"
Czw Cze 26, 2008 21:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Czw Cze 26, 2008 21:38
Odpowiedz do tematu    Forum Roaring in the Dark Strona Główna » offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: