| Autor |
Wiadomość |
En.
|
|
|
|
Hej W związku z pewnym nieporozumieniem wyszło na to, że mam dwa bilety, a tyle rzecz jasna nie potrzebuje Więc jeśli ktoś byłby zainteresowany, to chętnie odsprzedam 
|
|
| Sro Lip 15, 2009 11:16 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sro Lip 15, 2009 11:16 |
|
 |
Annikki

|
|
|
Ja podziękuję,bo zakupiłam już bilet.Cała drogę do domu się nim podniecałam i oglądałam z każdej strony ;P ;D
|
|
| Czw Lip 16, 2009 19:33 |
|
 |
GrayLady23
cerber
|
|
|
gdy ja swoj odebralam z rak pana kuriera (tak! zazyczylam sobie by mi bilet do rak wlasnych dostarczono, a co sie bede...) to przez okolo 10 minut trzymalam zamknieta koperte w rekach - z wrazenia. moze despy to nie jest moj the best zespol ale jakos sam fakt posiadania biletu na ich wystep troche mnie 'zatrzymal'. mysle, ze nawet przy mojej antypatii do iksu dzapanu - gdybym miala bilet na ich koncert tez by mnie przytkalo tak jakos.
dopiero Karis zaproponowal bysmy zobaczyli co jest w srodku kopertki. 
|
|
| Czw Lip 16, 2009 20:14 |
|
 |
Annikki

|
|
|
Też miałam w planach zamówić przez neta,ale jak już byłam dzisiaj przy okazji na Malcie i oblookałam wszytskie książki Murakamiego,to mi się przypomniało o bilecie.Trochę mi się nie chciało wierzyć,że będę mogła kupić sobie tak po prostu bilet na koncert Despy w Empiku Jak stałam przy kasie i babka długo szukała,to już trochę czułam się zrezygnowana,a tu nagle:Są jeszcze bilety To w sumie bez namysłu powiedziałam,że chcę jeden^^ Nie wiem,czy babka widziała moje podjaranie,ale zapytała,czy jeden na pewno chcę
Ech..mi cały czas ciężko przeboleć ten koncert Deg'a..mam nadzieję,że jeszcze wrócą do nas:( Zaczęłam ich słuchać,jak młoda bardzo byłam i nigdy nie sądziłam,że przyjadą do Polski.W ogóle dla mnie to jakieś nierealne,że mogę sobie iść w Polsce na koncert Despy czy Diru Jakby tak MUCC jeszcze się zjawił..ech ^^'
|
|
| Czw Lip 16, 2009 22:11 |
|
 |
nyahiru

|
|
|
|
Ło, Gray ja też jadę tym pociągiem o 8:23. A jakim wracacie? Tym przed północą jakoś? ;>
|
|
| Pią Lip 17, 2009 10:43 |
|
 |
GrayLady23
cerber
|
|
|
nyahiru wracam w dniu nastepnym okolo 10ej, czy tak jakos. smialo zapraszam do dolaczenia sie do naszej dwuosobowej grupki jadacej do gdynii. gdy wroce dzis po pracy do domku to sie odezwe do Ciebie na GG. 
|
|
| Pią Lip 17, 2009 13:42 |
|
 |
Annikki

|
|
|
O,towarzystwo nam się powiększa^^ Ja wracam do domu,możemy wracać razem;) Nawet bym się cieszyła,bo 20 lat mam,ale jak mam dalej sama jechać,to się boję,że coś prześpię xD A zdarzyło mi się to już kilka razy;>
|
|
| Pią Lip 17, 2009 15:33 |
|
 |
Kodo

|
|
|
 |
 |
do naszej dwuosobowej grupki |
czyżby Karis też jechał ? czy coś źle odczytałam o której będziecie na miejscu ?
_________________ + First The Man Takes A Drink, Then The Drink Takes A Drink, Then The Drink Takes The Man + |
|
| Pią Lip 17, 2009 19:31 |
|
 |
GrayLady23
cerber
|
|
|
kodo --> niestety Karis nie pojedzie, bo kompletnie nie zna zespolu i nie chce jechac na koncert czegos czego nie zna. a piszac o dwuosobowej grupie mialam na mysli siebie oraz Annikki. o ktorej bedziemy? jakos okolo 14ej w samej gdynii ale pod klubem to ciut pozniej. chcialam po drodzxe zameldowac sie w hotelu i potem ruszyc dalej.
|
|
| Pią Lip 17, 2009 19:33 |
|
 |
kuroi_hitsuji
|
|
|
A czy ktoś stąd ma zamiar wyruszyć do Gdyni dzień przed koncertem jakoś z rana?
_________________ "sami tworzymy swoją rzeczywistość" |
|
| Pią Lip 17, 2009 22:22 |
|
 |
nyahiru

|
|
|
|
Gray, szalejesz xD Stać Cię na nocleg >XD Ja musze wracać od razu do domu, plus do tego mam przesiadkę w Inowrocławiu ;< XD
Mam nadzieję, że uda nam się znaleźć jakoś w pociągu, ja ogólnie jadę z moją koleżanką + jej mama 
|
|
| Pią Lip 17, 2009 23:09 |
|
 |
Kodo

|
|
|
Gray - a jednak xD no ja bede jakos w granicach 15 pod klubem zapewne, dziewczyny wczesniej - moze tym razem sie zobaczymy przed koncertem 
_________________ + First The Man Takes A Drink, Then The Drink Takes A Drink, Then The Drink Takes The Man + |
|
| Sob Lip 18, 2009 00:47 |
|
 |
GrayLady23
cerber
|
|
|
nyahiru nie stac mnie ale jesli mialam do wyboru - spedzic czas oczekiwania na dworcu albo wyspac sie w hotelu to wybralam to drugie.
kodo no mam nadzieje, ze sie odnajdziemy tym razem. 
|
|
| Sob Lip 18, 2009 09:08 |
|
 |
zergadis0

|
|
|
Jeżeli można (tak, wiem, że w paru kwestiach na forum się z GrayLady23 słabo dogadywaliśmy, ale naprawdę, nie jestem taki straszny ) to też się do was dołączę (przynajmniej w kwestii dojazdu, bo wracam chyba tym samym połączeniem co nyahiru).
|
|
| Sob Lip 18, 2009 13:41 |
|
 |
zergadis0

|
|
|
Btw. spotykamy się gdzieś konkretnie na dworcu pkp? Bo duży jest i może być ciężko się odnaleźć .
PS. Sorki, że post pod postem, ale inaczej pewnie nikt by nie zauważył, że coś dopisałem .
|
|
| Nie Lip 19, 2009 10:12 |
|
 |
Reklama
|
|
| Nie Lip 19, 2009 10:12 |
|
 |
|