Forum Roaring in the Dark Strona Główna
POMOC SzukajFAQ Zaloguj
D'espairsRay - Gdynia, Ucho, 22.07.2009rock
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Roaring in the Dark Strona Główna » offtopic Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
D'espairsRay - Gdynia, Ucho, 22.07.2009rock
Autor Wiadomość
En.

Post Odpowiedz z cytatem
Hej Smile W związku z pewnym nieporozumieniem wyszło na to, że mam dwa bilety, a tyle rzecz jasna nie potrzebuje Embarassed Więc jeśli ktoś byłby zainteresowany, to chętnie odsprzedam Smile
Sro Lip 15, 2009 11:16 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Lip 15, 2009 11:16
Annikki

Post Odpowiedz z cytatem
Ja podziękuję,bo zakupiłam już bilet.Cała drogę do domu się nim podniecałam i oglądałam z każdej strony ;P ;D
Czw Lip 16, 2009 19:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
GrayLady23
cerber

Post Odpowiedz z cytatem
gdy ja swoj odebralam z rak pana kuriera (tak! zazyczylam sobie by mi bilet do rak wlasnych dostarczono, a co sie bede...) to przez okolo 10 minut trzymalam zamknieta koperte w rekach - z wrazenia. moze despy to nie jest moj the best zespol ale jakos sam fakt posiadania biletu na ich wystep troche mnie 'zatrzymal'. mysle, ze nawet przy mojej antypatii do iksu dzapanu - gdybym miala bilet na ich koncert tez by mnie przytkalo tak jakos.

dopiero Karis zaproponowal bysmy zobaczyli co jest w srodku kopertki. Smile
Czw Lip 16, 2009 20:14 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Annikki

Post Odpowiedz z cytatem
Też miałam w planach zamówić przez neta,ale jak już byłam dzisiaj przy okazji na Malcie i oblookałam wszytskie książki Murakamiego,to mi się przypomniało o bilecie.Trochę mi się nie chciało wierzyć,że będę mogła kupić sobie tak po prostu bilet na koncert Despy w Empiku Shocked Jak stałam przy kasie i babka długo szukała,to już trochę czułam się zrezygnowana,a tu nagle:Są jeszcze bilety Very Happy To w sumie bez namysłu powiedziałam,że chcę jeden^^ Nie wiem,czy babka widziała moje podjaranie,ale zapytała,czy jeden na pewno chcę Laughing

Ech..mi cały czas ciężko przeboleć ten koncert Deg'a..mam nadzieję,że jeszcze wrócą do nas:( Zaczęłam ich słuchać,jak młoda bardzo byłam i nigdy nie sądziłam,że przyjadą do Polski.W ogóle dla mnie to jakieś nierealne,że mogę sobie iść w Polsce na koncert Despy czy Diru Shocked Jakby tak MUCC jeszcze się zjawił..ech ^^'
Czw Lip 16, 2009 22:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nyahiru

Post Odpowiedz z cytatem
Ło, Gray ja też jadę tym pociągiem o 8:23. A jakim wracacie? Tym przed północą jakoś? ;>
Pią Lip 17, 2009 10:43 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
GrayLady23
cerber

Post Odpowiedz z cytatem
nyahiru wracam w dniu nastepnym okolo 10ej, czy tak jakos. smialo zapraszam do dolaczenia sie do naszej dwuosobowej grupki jadacej do gdynii. gdy wroce dzis po pracy do domku to sie odezwe do Ciebie na GG. Smile
Pią Lip 17, 2009 13:42 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Annikki

Post Odpowiedz z cytatem
O,towarzystwo nam się powiększa^^ Ja wracam do domu,możemy wracać razem;) Nawet bym się cieszyła,bo 20 lat mam,ale jak mam dalej sama jechać,to się boję,że coś prześpię xD A zdarzyło mi się to już kilka razy;>
Pią Lip 17, 2009 15:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kodo

Post Odpowiedz z cytatem
GrayLady23 napisał:
do naszej dwuosobowej grupki

czyżby Karis też jechał ? czy coś źle odczytałam Razz o której będziecie na miejscu ?

Pią Lip 17, 2009 19:31 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
GrayLady23
cerber

Post Odpowiedz z cytatem
kodo --> niestety Karis nie pojedzie, bo kompletnie nie zna zespolu i nie chce jechac na koncert czegos czego nie zna. a piszac o dwuosobowej grupie mialam na mysli siebie oraz Annikki. o ktorej bedziemy? jakos okolo 14ej w samej gdynii ale pod klubem to ciut pozniej. chcialam po drodzxe zameldowac sie w hotelu i potem ruszyc dalej.
Pią Lip 17, 2009 19:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kuroi_hitsuji

Post Odpowiedz z cytatem
A czy ktoś stąd ma zamiar wyruszyć do Gdyni dzień przed koncertem jakoś z rana?

Pią Lip 17, 2009 22:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nyahiru

Post Odpowiedz z cytatem
Gray, szalejesz xD Stać Cię na nocleg >XD Ja musze wracać od razu do domu, plus do tego mam przesiadkę w Inowrocławiu ;< XD
Mam nadzieję, że uda nam się znaleźć jakoś w pociągu, ja ogólnie jadę z moją koleżanką + jej mama Very Happy
Pią Lip 17, 2009 23:09 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kodo

Post Odpowiedz z cytatem
Gray - a jednak xD no ja bede jakos w granicach 15 pod klubem zapewne, dziewczyny wczesniej - moze tym razem sie zobaczymy przed koncertem Wink

Sob Lip 18, 2009 00:47 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
GrayLady23
cerber

Post Odpowiedz z cytatem
nyahiru nie stac mnie Sad ale jesli mialam do wyboru - spedzic czas oczekiwania na dworcu albo wyspac sie w hotelu to wybralam to drugie.

kodo no mam nadzieje, ze sie odnajdziemy tym razem. Smile
Sob Lip 18, 2009 09:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
zergadis0

Post Odpowiedz z cytatem
Jeżeli można (tak, wiem, że w paru kwestiach na forum się z GrayLady23 słabo dogadywaliśmy, ale naprawdę, nie jestem taki straszny Razz) to też się do was dołączę Smile (przynajmniej w kwestii dojazdu, bo wracam chyba tym samym połączeniem co nyahiru).
Sob Lip 18, 2009 13:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
zergadis0

Post Odpowiedz z cytatem
Btw. spotykamy się gdzieś konkretnie na dworcu pkp? Bo duży jest i może być ciężko się odnaleźć Smile.

PS. Sorki, że post pod postem, ale inaczej pewnie nikt by nie zauważył, że coś dopisałem Razz.
Nie Lip 19, 2009 10:12 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Nie Lip 19, 2009 10:12
Odpowiedz do tematu    Forum Roaring in the Dark Strona Główna » offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4
Skocz do: