Forum Roaring in the Dark Strona Główna
POMOC SzukajFAQ Zaloguj
D'espairsRay - Gdynia, Ucho, 22.07.2009rock
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Odpowiedz do tematu    Forum Roaring in the Dark Strona Główna » offtopic Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
D'espairsRay - Gdynia, Ucho, 22.07.2009rock
Autor Wiadomość
Annikki

Post Odpowiedz z cytatem
Ja z Lady umówiłam się,że spotykamy się na dworcu głównym przy schodach.Godz.8,jeśli dobrze pamiętam.Ale może lepiej być te 15,10 min.wcześniej,bo jak osttanio wracałam do domu,to kolejki były masakrycznie długie,stałam pół h i jeszcze mi pociąg zwiał -___-' Także ja wolę dmuchać na zimne Wink
Pon Lip 20, 2009 13:24 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Pon Lip 20, 2009 13:24
Maiyko

Post Odpowiedz z cytatem
Ja też jadę tym o 8:23, więc z chęcią zobaczę się z wami o 8 koło schodów ^^
Pon Lip 20, 2009 13:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Annikki

Post Odpowiedz z cytatem
A to fajnie,że towarzystwo się nam powiększa Very Happy
Maiyko,a kupujesz normalny czy ulgowy bilet? Bo już nie pamiętam,ile ulgi przysługuje studentom,a Lady podała ceny normalnych biletów.
Pon Lip 20, 2009 14:18 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
GrayLady23
cerber

Post Odpowiedz z cytatem
mi sie ulga juz dawno skonczyla co jest moim malym zyciowym dramatem... Wink gdy pomysle ile bym na niej zaoszczedzila, gdybym ja jeszcze miala... ech...

widze, ze ekipa nam sie powieksza. fajnie. teraz to trzeba bedzie tylko obczaic caly wolny przedzial i bedzie juz w ogole super.

umowilam sie z Annikki oraz ekipa nyahiru o 8:00 przy schodach na holu dworca glownego w Poznaniu, ale jesli ktos bedzie wczesniej to tez bedzie dobrze. wskazane by zaopatrzyc sie juz w bilet pociagowy by nie stac w kolejce niewiadomo jak dlugo.
Pon Lip 20, 2009 14:57 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
zergadis0

Post Odpowiedz z cytatem
Annikki - z tego co się orientuję, to chyba zniżkę 37% studenci mają Smile.
Pon Lip 20, 2009 21:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Annikki

Post Odpowiedz z cytatem
Racja,też już sprawdziłam Smile Jakieś plusy bycia studentką są Razz Jakoś 33 zł mnie wyjdzie w jedną stronę,jeśli dobrze policzyłam ^^'
Pon Lip 20, 2009 23:04 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
GrayLady23
cerber

Post Odpowiedz z cytatem
do zobaczenia za chwile. Smile troche deszczyk pada ale co tam! lepiej, ze pada niz ze jest mega upalnie.
Sro Lip 22, 2009 06:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
zergadis0

Post Odpowiedz z cytatem
Za jakieś 5-10 minut też wychodzę Very Happy.
Sro Lip 22, 2009 06:13 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
GrayLady23
cerber

Post Odpowiedz z cytatem
no coz... dziekuje wszystkom tym osobom, z ktorymi przesympatycznie spedzilam czas na dojechaniu do gdyni oraz pozniejszym szukaniu hotelu i klubu oraz wszystkim znajomym,ktorych ogolnie spotkalam. Smile dzieki, dzieki! naprawde bardzo sypmatycznie spedzilam czas.

a... koncert podobal mi sie.

rozmowa ze znajomymi z ekipy zespolu tez byla mila. Smile
Czw Lip 23, 2009 18:10 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kodo

Post Odpowiedz z cytatem
Very Happy pdobrze bylo znów zobaczyć

właśnie, którego to ty znałaś ? tego z czerwonwymi herami ?

Pią Lip 24, 2009 00:31 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
GrayLady23
cerber

Post Odpowiedz z cytatem
znam Bertranda (menadzer zespolu) oraz Jaytsubô (koles od sprzedazy stuffu z polowa czerwonych wlosow na glowie). Smile
Pią Lip 24, 2009 09:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kodo

Post Odpowiedz z cytatem
czyli dobrze myślałam ;P

Sob Lip 25, 2009 09:56 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
wipe
Gość

Post Odpowiedz z cytatem
Cano270.4CHAPCHAPNatiRobeJohnGiusShotCarlOtakBataXVIITamaCordOdinHearAcceTescSkarZoneChriDeko
TescTheoTescMagiCaroJameJuicBarbBalaKorrLighFutuDebeCleoYORKKeraNiveNiveSlimWoodMediSchaWill
PeteWeltVoguNighMonaThisWitcFELIHomoConcSadoMacbMornMariFallblacErviPetegunmmattStevTheoPhil
EnduTimoFeliItalPianOsirAstrdiamMadoModoNasoLAPIElegRobeXVIIASASZoneShowZoneZoneJameZoneXVII
SeymZoneCarldiamDigiZoneLapiZoneZoneZoneGiraZoneZoneZoneZoneRHZNZoneZoneZoneZoneVincZonetapa
ZoneAppeDHChOLEDAnnoMABEIritVestPeerGlamLEGOFUZJDylaChicOlmeRenzMistHYUNSTARTOYOHoheFeigPost
WinxAlasTrefMagiLaccBlacIntrWindWindisteKidsRedmSmilYachEukaNichDisgTrouWindMYSTdeatErleBill
ScorballNatuAcadPaulcoacVictVIIISingAcadMarisaleEmilBestPropManiRolaBriaBriaMatcMarkBallVikt
CharProdClauDaviHappMagiClasAndrJoneBriaFyodKingRussJuliUzziSuppFranMattDelpLaurHeleOLEDOLED
OLEDLiftHenrKissJacqwwwrStayHAPPRobeTalkMillBillprogtuchkasKingSher
Sob Sie 13, 2022 19:18
Reklama

Sob Sie 13, 2022 19:18
Odpowiedz do tematu    Forum Roaring in the Dark Strona Główna » offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4
Skocz do: